Cu cei de la Caroli Foods, incepand cu 2014, impartim un parteneriat gustos. Fie ca am construit mascote haioase pentru binecunoscutul Servetel Carolino si l-am promovat in productii video sau am creat ambalaje si materiale de promovare pentru marcile Campofrio si Sissi, ori am realizat materiale de comunicare pentru conferintele de vanzari ale companiei si am organizat sesiuni de cooking & tasting, toate aceste proiecte au fost adevarate provocari si au consolidat spiritul de echipa in care am lucrat alaturi de clientul nostru.

Caroli

Spoturi TV

Campofrio

         Campanie Campofrio – Rulota Violet

          Brandul Campofrio continua sa isi surprinda consumatorii cu initiative foarte apreciate, prin care se prezinta publicului produsele lor de calitate. Agentia noastra se mandreste cu aportul sau creativ la realizarea materialelor grafice, cel mai recent exemplu fiind “Campofrio violet van” / “Rulota violet”– o ilustrare originala si inspirata a conceptului de “street food art”.

Video

Sissi

         Campanie – Sissi incurajeaza gesturile de apreciere

Acesta este conceptul celei mai recente campanii de comunicare a cunoscutei marci de mezeluri. In componenta de PR a acestei campanii este inclusa si prezenta la evenimente de business si culturale din tara noastra si pentru ele Sissi s-a pregatit cu momente tematice inspirate din lumea imparatesei Sissi (imaginea simbol a marcii). Agentia noastra de publicitate sprijina logistic aceste initiative si a contribuit cu partea de decor si implementare a  “Standurilor vintage”  semnate Sissi.

Video